Otava Headquarters, renovation of the office spaces / Otavan pääkonttorin uudistaminen

Helsinki, Finland

The renovation of Otava Headquarters’ will be completed in separate stages. The project includes a renovation of office space engineering and transformation the old office spaces into an open multifunction office, new HVAC room and interior design. In addition, a new 360 m2 restaurant will be built in the street level of the building. The historical property is heritage class and protected.

The project started in 2014 and already completed stages are the modernization of the office spaces on the 2nd, 4th and 5th floors. The premises in each floor were transformed into modern multifunction office spaces, which include social and leisure facilities, new meeting rooms, open working spaces, separate office rooms and quiet facilities. The previous modification of the office spaces was done in the 90’s.

New developmental areas on the 4th and 5th floors and street-level restaurant are currently under construction work. The estimated completion of current renovation work is in the beginning of 2020.

 

Similar projects